Et udvalg af vores kunder

“Du har sparet os for så meget tid og bøvl. Det her er super smart og let at bruge!”

Carsten Vestergaard, AMR på Nøvlingskov Efterskole

“Det var super nemt. og vi vil HELT sikkert bruge det igen.”

Karina Juul Pallesen, Højer Design Efterskole

Smartevaluering er skræddersyet til efterskoler

Evaluering af undervisning

Evalueringen, som skal gennemføres hvert år

Læs mere

Selvevaluering

Evalueringen, hvor du dykker ned i værdigrundlaget.

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering

Den dybdegående evaluering hvert tredje år

Læs mere

Arbejdspladsvurderingen

Er dine medarbejdere tilfredse med sin arbejdsplads?

Læs mere

Processen er enkel

Besvar på alle enheder

Eleverne kan besvare den årlige evaluering uanset om de er på mobil eller computer.

Det øger svarraten og gør det lettere for både skole og elever at finde tid til at udfylde evalueringen.

Høj datasikkerhed

Vi tager dagligt backup af alle data, sådan vi kan gendanne dem.

 • Dropbox
 • Google Drive
 • Offline via harddisk
 • Vores host Unoeuro

Vi sørger også for at kryptere kommunikationen igennem en SSL og HTTPS beskyttelse.

Slut med at gemme PDF filer, rette datoer og tjekke, om det hele er uploadet

I får jeres egen underside på SmartEvaluering.dk/EfterskolensNavn.

Her vil jeres seneste evalueringsresultater automatisk blive uploadet, når alle elever har besvaret evalueringen. De seneste data for Overgangsfrekvensen og Karaktergennemsnittet vil også automatisk blive importeret.

Se eksempel på landingsside her

Vi giver tilbage til efterskolerne

Vi donerer 10 % af vores overskud til Broen Danmark, som sammen med Efterskoleforeningen og Egmont Fonden hjælper børn af fattige familier med at komme på efterskole. Læs mere her.

Tilfredshed eller pengene igen.

Mangler i en funktion, som i ser som vigtig, så skriv endelig til os – vi udvikler konstant på platformen!

Evalueringspakken

 • Administrationspanel
 • Skræddersyede skabeloner
 • Alle analysemetoder
 • Export af resultater til Excel og PDF
 • Jeres egen landingsside på SmartEvaluering.dk til offentliggørelse af evalueringer
 • Telefonisk support alle ugens dage
 • Direkte indflydelse på platformens fremtidige udvikling

Prisen varierer efter skolens størrelse

Hvordan evaluerer jeres efterskole i dag?

Føler du, at der er plads til forbedringer eller er du bare nysgerrig? Så prøv Smartevaluering – gratis og uforpligtende i 30 dage. 

Prøv det gratis

*uden brug af kreditkort*

Hvorfor et evalueringsværktøj for efterskoler?

Efterskoler skal mindst en gang om året evaluerer sin samlede undervisning. Denne årlige evaluering af undervisningen gennemfører mange efterskoler ved hjælp af Google Analyse eller Survey Monkey – og selvom det er glimrende værktøjer til at gennemføre spørgeskemaundersøgelser, så er de ikke lige så målrettede, som man kunne have ønsket sig. SmartEvaluering er et værktøj, som gør efterskolerne i stand til at gennemføre den årlige evaluering af undervisning på 15 minutter. Det er herefter op til den enkelte skole at bestemme, hvor meget tid  man vil bruge på at analysere resultaterne.

Efterskoler ser ofte den obligatoriske årlige evaluering som et nødvendigt onde

Skolen kan selv vælge, hvilken evalueringsform og evalueringsmetode man vil bruge. Mange vælger at gennemføre den årlige evaluering ved hjælp af et spørgeskema, da det er den undersøgelsesmetode, hvor man kan spørge alle skolens elever med færrest ressourcer. Men, der er dog mange efterskoler som vælger at supplere deres kvantitative data med en efterskole fokusgruppe, som består af elever, der fortolker på resultaterne af eks. Mobning, ensomhed eller maden.

Efterskolen skal på baggrund af resultaterne af evaluering lave en handlingsplan, som håndterer de problemstillinger, som måtte komme op til overfladen igennem evalueringen. De fleste efterskoler oplever dog sjældent overraskelser i forbindelse med evalueringerne, da de går op og ned at deres elever hver eneste dag, og derfor er det i efterskolernes interesse at indsamle og analysere resultaterne på kortest mulig tid. Bestyrelsen vil dog gerne have resultaterne præsenteret, og, hvilken effekt handlingsplanen fra sidste år har haft. Dette kan med 4 klik dokumenteres og downloades på SmartEvaluering.dk og derfor er det ikke noget problem, at skulle evaluere handlingsplanen, når man hurtigt kan få overblikket over, hvor resultaterne skiller sig ud.

Retter op på en omstændig proces

Under normale omstændigheder skulle skolen sørge for at downloade resultaterne i det rette format, omdøbe til det rette årstal og uploade det rette sted på hjemmesiden. Det kan være en udfordring, hvis man ikke har erfaring med hjemmesiden, og derfor har vi i SmartEvaluering valgt at forenkle denne proces. Når man er færdig med at indsamle besvarelser fra sine elever, trykker man blot på ”Færdig” og resultaterne vil automatisk blive uploadet til jeres landingsside på SmartEvaluering.dk/JeresEfterskolesNavn. Her vil der være 6 knapper, som hver især henviser til en bestemt ressource, som ministeriet forlanger i har liggende i forbindelse med loven om åbenhed og gennemsigtighed. Der vil være én knap, som henviser til resultaterne af den årlige evaluering, undervisningsmiljøvurderingen, selvevalueringen, men også 3 knapper, som fører brugeren til Undervisningsministeriets hjemmeside, hvor man kan se gennemsnitskarakterer, overgangsfrekvensen og arbejdspladsvurderingen for jeres efterskole. I stedet for at skulle uploade alle disse ting manuelt skal man blot være kunde ved SmartEvaluering og gennemføre ens evalueringer igennem platformen. Derfor bliver det ikke længere noget problem at sørge for, at det er de seneste resultater som ligger på netop jeres efterskoles landingsside.

Efterskolerne har selv efterspurgt et evalueringsværktøj

Efterskoler har efterspurgt et værktøj, sådan man kan gennemføre de obligatoriske evalueringerhurtigere. Platformen sørger automatisk for at trække dataene omkring Overgangsfrekvens for jeres efterskole og Gennemsnitskaraktererne, som normalt kræver et større gravearbejde at finde frem. I vil derfor med SmartEvaluering altid være opdateret med de seneste data og slipper for at bruge tid og energi på at holde jeres hjemmeside opdateret med data, som meget få af jeres kunder rent faktisk går på jagt efter. SmartEvaluering er et projekt, som er lavet med 8 efterskoler på sidelinjen, der har været inde over funktionalitet og design af hjemmesiden, sådan den bliver mest mulig intuitiv, enkelt og hurtig at bruge. Dette er dog et projekt, som løbende opdateres, så hvis du har input til en funktion som i går og mangler i forbindelse med gennemførslen af den årlige evaluering, selvevaluering af jeres efterskole, Undervisningsmiljøvurdering eller et målrettet Arbejdspladsvurderingsværktøj for efterskoler, så er i meget velkomne til at kigge jer omkring på vores side eller ringe til os på 27829005.Den årlige evaluering tager for nogle efterskoler op mod 25 timer og med SmartEvaluering er denne tid reduceret til 30 minutter.