Et udvalg af vores kunder

Processen er enkel

Besvar på alle enheder

Ansatte kan besvare jeres evalueringer uanset om de er på mobil eller computer.

Det øger svarraten og gør det lettere for både skole og ansatte at finde tid til at udfylde evalueringerne.

Høj datasikkerhed

Vi tager dagligt backup af alle data, sådan vi kan gendanne dem.

 • Dropbox
 • Google Drive
 • Offline via harddisk
 • Vores host Unoeuro

Vi sørger også for at kryptere kommunikationen igennem en SSL og HTTPS beskyttelse.

Slut med at gemme PDF filer, rette datoer og tjekke, om det hele er uploadet

I får jeres egen underside på SmartEvaluering.dk/EfterskolensNavn.

Her vil jeres seneste evalueringsresultater automatisk blive uploadet, når alle ansatte har besvaret evalueringen. I vil også kunne uploade jeres øvrige resultater samlet i ét dokument til denne landingsside. På den måde kan man tilgå alle resultater på én side.

Se eksempel på landingsside her

Vi giver tilbage til efterskolerne

Vi donerer 10 % af vores overskud til Broen Danmark, som sammen med Efterskoleforeningen og Egmont Fonden hjælper børn af fattige familier med at komme på efterskole. Læs mere her.

Tilfredshed eller pengene igen.

Mangler i en funktion, som i ser som vigtig, så skriv endelig til os – vi udvikler konstant på platformen!

Evalueringspakken

 • Administrationspanel
 • Skræddersyede skabeloner
 • Alle analysemetoder
 • Export af resultater til Excel og PDF
 • Jeres egen landingsside på SmartEvaluering.dk til offentliggørelse af evalueringer
 • Telefonisk support alle ugens dage
 • Direkte indflydelse på platformens fremtidige udvikling

Prisen varierer efter skolens størrelse

Hvordan evaluerer jeres efterskole i dag?

Føler du, at der er plads til forbedringer eller er du bare nysgerrig? Så prøv Smartevaluering – gratis og uforpligtende i 30 dage. 

Prøv det gratis

*uden brug af kreditkort*

Efterskoler bruger meget tid og energi på selvevaluering – vi vil hjælpe med at gennemføre dem hurtigere

Efterskoler skal minimum hvert andet år gennemføre en selvevaluering, som tager udgangspunkt i efterskolens værdigrundlag. Det er en helt naturlig del af at oprette en efterskole, at man definerer et værdigrundlag, som man bygger skolen oven på. Det er netop dette værdigrundlag, som man igennem selvevalueringen vurderer, om man efterlever. Værdierne kan eksempelvis være troværdighed, tillid til at hver medarbejder gør sit bedste eller man vil sørge for landets bedste undervisningsmiljø.

Selvevaluering er vigtig, for at tjekke, at man ikke kan gøre det bedre

Værdigrundlaget er i sagens natur helt og aldeles offentliglig, da det netop er de værdier, som man kommunikerer til elever og forældre – og alle andre, som er interesserede i at vide mere om efterskolen. Efterskolen kan til enhver tid ændre dens værdier, men dette sker som regel efter andre organisationsændringer på efterskolen.

Alt efter resultaterne af evalueringen skal skolens lave en handlingsplan, som fortæller, hvordan efterskolen vil håndtere de udfordringer, som kom op til overfladen igennem selvevalueringen. Handlingsplanen skal også indeholder punkter, som fortæller, hvad de har lært igennem resultaterne. Det kan være, at de skal bruge mere tid på at optræne nye lærere i efterskolens værdier eller, at de slet ikke gør nok for at lærerne lærer hinanden at kende.

Resultaterne af denne evaluering, samt handlingsplanen, skal også offentliggøres på skolens hjemmeside eller anden webportal som SmartEvaluering.

SmartEvaluering.dk hjælper efterskoler med at gennemføre de obligatoriske evalueringer igennem skræddersyede spørgerammer, som er kraftigt inspireret af Center for Ungdomsforskning, som normalt 8500kr. Denne spørgeramme er efterfølgende blevet tilpasset for at få en mere generel karakter, sådan flest mulige efterskoler kan bruge den. Man kan selvfølgelig tilpasse skabelonerne.

Men, for selvevaluering for efterskoler er det straks sværere at lave skabeloner, da der findes lige så mange indgangsvinkler til selvevalueringen og værdier, som der er efterskoler. Derfor er det meget svært at give hints til, hvad man kan evaluerer, da det er meget individuelt. I stedet giver vi efterskolerne mulighed for hurtigt og let at lave deres egen spørgeramme med multiple choice og tekstbokse, som man kender det fra andre spørgeskema værktøjer som Survey Monkey og Google Docs. SmartEvaluering er meget let at gå til, og så snart alle lærerne har besvaret ens spørgeskema skal man blot trykke på godkend, hvorefter resultaterne af evalueringen bliver offentliggjort på jeres landingsside på SmartEvaluering.dk/JeresEfterskolesNavn. Her vil i resultaterne af jeres Undervisningsmiljøvurdering og Årlig Evaluering også automatisk blive offentliggjort, så snart i har gennemført dem med SmartEvaluering.

Efterskolerne vil have et værktøj, som hjælper dem med evalueringerne

Så snart i har gennemført de obligatoriske evalueringer med SmartEvaluering.dk skal i blot linke til jeres landingsside for at overholde regeringens krav til åbenhed og gennemsigtighed. På den side kan interesserede nemlig finde resultaterne af jeres obligatoriske evalueringer, Overgangsfrekvensen mellem jeres efterskole og videregående uddannelse og Gennemsnitskarakterer. Disse statistikker bliver automatisk trukket fra Ministeriets hjemmeside, sådan i ikke selv skal finde dem og indsætte linket til oplysninger på jeres hjemmeside.

SmartEvaluering sparer i gennemsnit efterskolerne for 35 timers arbejde om året ved at hjælpe dem med at gennemføre de obligatoriske evalueringer på en tiendedel tid, samtidig med, at de overholder kravene til åbenhed og institutionernes hjemmeside.

Projektet udvikler sig hele tiden og, hvis du har en ide eller noget du mangler i processen fra start til slut, så skal du endelig kontakte os på kontakt@smartevaluering.dk med din feedback.