Hvem er Smartevaluering?

“Det skal være enkelt og let at få og give feedback”

Med det præmis blev Smartevaluering grundlagt i efteråret 2017. Det startede som et iværksætterprojekt, som blev lavet på bedste iværksættervis – nemlig på baggrund af mere end 60 interviews med undervisningsinstitutioner. Skolerne fortalte om behovet for en platform som var smart

De havde brug for en platform, som var intuitiv, men uden at den gik på kompromis med muligheden for at lave intelligente spørgeskemaer, deling via SMS, link og gerne en “Kahoot lignende metode” (deling via en evalueringskode som man taster ind på Besvar.nu)) og slutteligt, muligheden for at overskue besvarelserne og analysere den enkelte evaluering, men også sammenligne flere evalueringer.

Vi står i dag med en evalueringsplatform, som bliver brugt af 22% af efterskoler, en håndfuld kommuner, netværksgrupper, bilforhandlere, sælgere, webshops, og en masse andre brancher, som vil have kundeindsigt og måle kundetilfredshed.

Vi er stadig en lille virksomhed, men vi har bygget noget fantastisk.

Hos os er du ikke et nummer i rækken: Vi kender dig, din situation, formålet med dine evalueringer og du kan altid forvente sparring fra os.

Selvom der er forslag til spørgerammer på vores platform, så kan vi hjælpe dig med at finde de rette spørgsmål til din situation og samtidig hjælpe med at analysere de besvarelser som du får ind.

Så ringer du med det samme. Vi rådgiver og hjælper dig videre. En evalueringsprocessen kan være uoverskuelig, så vi forstår godt, at du vil vende din situation med nogle.

Vi har styr på GDPR. Vi er databehandlere og har en Databehandleraftale, som du får, når du opretter en konto hos os. Vi har en række kommuner og jobcentre som  Vi er fx.  dansk ejet, dansk udviklet og vores (utroligt stærke) server står i Tyskland, så dine data er sikre hos os.

Ja, det kan du. Send en mail til stefan@smartevaluering.dk, så opretter vi en konto til dig. Ingen binding. Intet kreditkort.

Hvem tager telefonen?

Jeg hedder Stefan Kjeldsen. Jeg er ejeren, grundlægger, idémand, direktør og fejedreng i Smartevaluering ApS. Det er mig, som du taler med, når du ringer til vores hovednummer.

Du er ikke et nummer i rækken; vi kender din situation og kan give 100 % personlig, dedikeret og målrettet support til dit evalueringsbehov. Mere end 800 undervisere har adgang til Smartevaluering, så vi taler flydende evaluering.

Personlig service. Jysk support. Dansk udviklet.

Vil i have kundeindsigt, måle kunde- eller medarbejdertilfredshed? Så er vores platform det oplagte valg.

Vil du høre mere?