En delingsmetode, som passer i alle virksomheder

Invitér dine respondenter via et branded delingslink på www.dinvirksomhed.smartevaluering.dk. Det øger kendskabsgraden til dit brand og giver dine kunder den nødvendige tryghed til at give ærlig feedback.

Hvordan bruger du e-mail i dag?

Sender du fakturaer, ordrebekræftelser, nyhedsmail eller bare almindelige mails, hvor du koordinerer mødetidspunkter? Så passer et link til en evaluering ind i dit eksisterende flow. Det eneste der mangler er, at du bestemmer dig for, hvor i kunderejsen du vil have feedback? Linket er unit til din virksomhed og den evaluering, som du deler.

brugt i alle brancher

“Smartevaluering er enkel at arbejde med og vi har stadig en lang række avancerede muligheder, som gør det meget lettere at omsætte besvarelserne til praksis og finde tendenser i vores feedback. Vi er også meget tilfredse med supporten, som altid er skarpe på at hjælpe os i mål.”

Hans Kærgaard

Uddannelseskonsulent

Smartevaluering er et nemt og intuitivt værktøj til evaluering. Det er både nemt at oprette spørgeskema, indhente besvarelser og ikke mindst at analysere sine data. Om du har erfaring med evaluering eller ej, så kan du finde ud af Smartevaluering!

Pernille Pedersen

Projektleder

Vil du se, hvordan spørgeskamaet ser ud?

URL’en bliver tilpasset til www.dinvirksomhed.smartevaluering.dk og med dit logo.

Se et spørgeskema

Branded URL og landingsside

www.dinvirksomhed.smartevaluering.dk og dit logo til landingssiden.

Der er supporten til forskel

Der er gratis, jysk support. Vi hjælper gerne med formulering af spørgsmål, sparring, hjælp til analyse og alt andet, der dukker op.

Vores nummer er 2782 9005.

Områder, hvor det unikke link er oplagt

Kundetilfredshed

Mål tilfredsheden blandt dine kunder

Kundeservice

Mål, hvor tilfredse dine kunder er med din kundeservice. Send dagligt en SMS til dem, som har haft kontakt med dine supportere.

Events

Gennemfør en evaluering live på scenen med Besvar.nu eller send en SMS til alle deltagerne med et evalueringslink umiddelbart efter eventet er gennemført.

Vil du høre mere om, hvordan du kan evaluere via SMS?

    Ved at udfylde formularen accepterer du Betingelser og Privatlivspolitik