Broen Danmark

Broen Danmark (https://broen-danmark.dk/) er en forening, som hjælper børn fra udsatte og fattige familier med at få et afbræk fra hverdagen igennem aktiviteter hjemmefra. Dette gør de igennem økonomisk støtte, hvor de eksempelvis betaler kontingentet for medlemskab af en fodboldklub, tilskud til køb af idrætssko – eller helt eller delvist sponsorat af et efterskoleophold.

Samarbejdet mellem Efterskoleforeningen og Broen Danmark er relativt nyt, og de første 2 børn er i skoleåret 17/18 blevet sendt til hhv. Vandel og Rudehøj Efterskole med sponsorat fra Broen Danmark, Efterskoleforeningen og Egmont Fonden. Familierne har aldrig drømt om at få råd til et efterskoleophold og disse børn fortjener chancen og muligheden for at opleve deres livs bedste år.

Derfor sponsorer SmartEvaluering.dk Broen Danmark med 10 % af vores årlige overskud, hvor beløbet er 100 % øremærket til at få flere unge mennesker fra fattige familier på efterskoler.

Vi håber, at vi i fremtiden kan være én ud af flere virksomheder, som vil støtte op om initiativet. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at flere kan komme på efterskole.

Hvem er vi?

SmartEvaluering.dk er et evalueringsværktøj for efterskoler, som hjælper efterskoler med at gennemføre den årlige evaluering, selvevaluering og undervisningsmiljøvurdering hurtigere. Det er det første IT værktøj af sin slags, som igennem målrette skabeloner og en enkel proces reducerer bøvlet og tiden brugt på de obligatoriske evalueringer til 3-4 timer i stedet for, at en hel arbejdsuge skal bruges på det.