Mål kundetilfredshed på værksted og salg

og sammenlign anonymt med andre forhandlere.

1.995 kr. per rapport

Hør mere
Se eksempel

Del spørgeskema med 6 faste spørgsmål via SMS eller mail. Tilføj selv op til 5 valgfrie spørgsmål. Du får efterfølgende tilsendt overskuelig rapport med resultaterne. Vi sørger for alt; opsætning og afrapportering og evt. deling af spørgeskema for én fast pris.

6 faste spørgsmål

Vi har 10 spørgsmål, som alle forhandlere bruger. I kan tilføje op til 5 ekstra valgfrie spørgsmål.

Se spørgsmål >

Se spørgsmål

Del undersøgelse

Del link via SMS eller mail henover de næste par dage/uger – gør det selv eller få hjælp af os.

deling

Få rapport

Se jeres egne resultater sammenlignet med andre forhandlere i regionen.

Se rapport

Hvad mener dine kunder egentligt om

klargøringenkøbsprocessendialogenreperationen

Tailored Solution

Få objektiv feedback på centrale områder af din virksomhed og få overblikket over din kundetilfredshed – og sammenlign hvert område med resten af branchen.

Hør mere om brancherapporten

Nogle af de virksomheder, som bruger Smartevaluering

Hvad siger vores kunder?

“Stærk evalueringsudbyder!”

Har samarbejdet med Smartevaluering over 3 år, og der er en konstant positiv og udviklende indstilling til at forberede eksisterende produkter. En seriøs og kvalificeret samarbejdspartner!

Morten Svane, Kolding Idrætsefterskole

“Nordsjællands Efterskole anbefaler Smartevaluering!”

Vi har nu på Nordsjællands Brandskole brugt SmartEvaluering i et års tid. Det er et værktøj, som er utroligt brugervenligt. Drag’n’drop for at oprette en evaluering, skabeloner til evalueringer man bruger ofte og analyse. Og Stefan svarer altid på telefonen, når man skal bruge support.

Jeg kan varmt anbefale Smartevaluering som evalueringsværktøj.

Erik Duun, Nordsjællands Brandskole

“Tak for hjælpen”

Jeg vil klart anbefale smartevaluering til andre virksomheder, som har brug for et overskueligt og brugbart program – som ikke koster spidsen af en jet-jæger

Rikke Riis, RiiStyle Academy

Har du nogle spørgsmål?

Vi har forsøgt at gøre det så enkelt for dig som muligt

Vi sørger for det hele, uden overraskelser – og vi har forsøgt at svare på de mest almindelige spørgsmål her til højre.

Du kan samle svar ind i op til 6 måneder. Det sikrer, at du kan få det nødvendige datagrundlag i din rapport.

Du kan få op til 2.000 svar på din undersøgelse. Vi stopper ikke undersøgelsen ved 2.000 besvarelser, men kontakter dig og informerer dig om, at vi har nået grænsen og derfor vil lave din rapport.

Du kan enten selv stå for det, eller vi kan hjælpe. Du får enten et link til undersøgelsen, som har dette format: www.dinvirksomhed.smartevaluering.dk/12345. Dette link kan du dele via eks. mail til dine kunder, når de har været på værksted eller afsluttet en handel. Vi anbefaler dog, at du deler via SMS da svarraten er højere. Det er simpelt; en eller to gange om ugen kopierer du telefonnumrene på dine kunder over i Smartevaluering, skriver teksten i beskeden og trykker send. Dine kunder modtager derefter et link til undersøgelsen på SMS.

Nej. Prisen er fast. Vi betaler taksten for SMSer og alt opsætning og support.

Ja, vi sender et link til en online rapport, som opdaterer sig efterhånden, som svarene kommer ind. Der kan du følge med i svarfordelingen.

Ja. Bestiller du en ny rapport om eks. 3 måneder, så kan vi – for samme pris – sætte dine tidligere resultater ind, sådan du kan se udviklingen.

Vi har allerede 6 spørgsmål, som du skal spørge dine kunder om. Du må gerne fjerne spørgsmål og tilføje op til 5 valgfrie spørgsmål, men vi kan kun tilbyde benchmark mod branchen på de 6 standard spørgsmål.

Vi sidder klar til at gå i gang med det samme

Så har du spørgsmål eller er du klar til at gå i gang? Så udfyldt formularen og vi vender tilbage inden for 20 minutter.

Bliv ringet op