Lad os måle din kundetilfredshed: 995 kr. 

Det er vigtigere end nogensinde at måle kundetilfredshed. Lad os hjælpe dig.

 • Vi formulerer spørgsmål efter dit behov

 • Vi sender undersøgelsen ud via mail eller sms

 • Vi laver en rapport over resultater og tendenser

Vi har den klar til dig i morgen!

  Ved at udfylde formularen accepterer du Betingelser og Privatlivspolitik

  brugt i alle brancher

  • Vi kan dele kundetilfredshedsundersøgelsen via et unikt link, via SMS eller Besvar.nu. 

  • Hvis du ønsker det, kan du følge besvarelserne i realtid på vores platform

  • Gennemfører du flere undersøgelser i fremtiden kan du sammenligne tilfredsheden over tid

  Alle bør måle deres kundetilfredshed

  Hvorfor? Undersøgelser har vist, at der er direkte sammenhæng mellem, hvor tilfredse kunderne er, og hvor meget virksomheden omsætter. Det hænger sammen med, at tilfredse kunder er mere loyale og i generelt køber mere, oftere og henviser flere i deres netværk til din forretning.

  Skal vi vise dig, gratis, hvad Smartevaluering evalueringstilbud indebærer? Vi formulerer spørgsmål til din kundetilfredshedsundersøgelse med udgangspunkt i en dialog med dig. Vi kan dele undersøgelsen for dig, men værdien ligger i høj grad i vores efterfølgende analysearbejde, hvor vi laver en rapport over resultaterne og tender i besvarelserne.

  Vi tager os af hele evalueringsprocessen

  Vi skal bare bruge 5 minutter af din tid for at høre, om der er noget bestemt, vi skal spørge ind til.

  Ofte stillede spørgsmål

  Vi har gjort det enkelt for dig at gennemføre en kundetilfredshedsundersøgelse – derfor er vores januartilbud lige til, uden krumspring og tidspilde. Vi sørger for, at du får den indsigt, som du har brug for.

  Du kan få op til 250 besvarelser. Hver ekstra besvarelse udover 250 koster 1. kr. ekstra. Der bliver ikke lukket for besvarelser, hvis man rammer loftet på 250 besvarelser.

  Vi er dansk ejet, dansk udviklet og hostet i Tyskland. Vi har en Databehandleraftale, som du får tilsendt ved aftalens indgåelse.

  Du kan godt bestille flere undersøgelser til 995 kr. ex moms resten af januar. Du bør dog overveje en af vores abonnementer, hvis du planlægger en række kundetilfredshedsundersøgelser, medarbejdertilfredshedsundersøgelser, feedback fra partnere eller andre evalueringer – så kan det bedre betale sig at tegne et abonnement, hvor du kan lave flere evalueringer.

  Ja! Smartevaluering er alsidig. Du kan sagtens gennemføre en medarbejdertilfredshedsundersøgelse i et separat tilbud til 995 kr., hvis du vil sætte tal på deres tilfredshed og få indsigt i deres trivsel.

  Vi er Databehandlere, og du er Dataansvarlig. Vi behandler blot besvarelser på dine vegne og præsenterer dem på en overskuelig måde. Du ejer derfor alle resultater, som bliver genereret på Smartevaluering.

  Du sender enten en mail til Stefan@smartevaluering.dk eller ringer på 2782 9005. Så får du fat i os med det samme.

  Nej, det er der ikke. Vi tilbyder én undersøgelse med op til 250 besvarelser for 995 kroner ex. moms. Du kan altid logge ind på platformen og se dine resultater, også selvom du ikke køber af os igen. Du kan altid trække dine resultater ud i Excel og bede os slette din konto.

  Vi hjælper virksomheder med at få din indsigt, som de har brug for

  “Smartevaluering er enkel at arbejde med og vi har stadig en lang række avancerede muligheder, som gør det meget lettere at omsætte besvarelserne til praksis og finde tendenser i vores feedback. Vi er også meget tilfredse med supporten, som altid er skarpe på at hjælpe os i mål.”

  – Hans Kærgaard, Konsulent

  “Det var super nemt. og vi vil HELT sikkert bruge det igen.”

  – Karina Juul Pallesen,

  Der er supporten til forskel

  Alle brugere får personlig opsætning af Smartevaluering, hvor vi formulerer spørgsmål, gør evaluering(erne) klar til deling og analyserer resultaterne.

  Der er fri dansk support. Vores nummer er 2782 9005.

  Vil du se, hvordan spørgeskamaet ser ud?

  Tilpas URL’en sådan deltagere svare på på www.dinvirksomhed.smartevaluering.dk og upload dit logo til besvarelsessiden.

  Prøv et spørgeskema

  5 grunde til, hvorfor det er en god idé at måle kundetilfredshed

  Kundetilfredshed er en helt essentiel for at beholde dine nuværende kunder – og tiltrække nye. Utilfredse kunder stopper muligvis med at købe fra dig, og det kan skade dit brand, hvis de taler med deres netværk omkring deres leverandørskifte.

  Vil du høre mere eller bare i gang? Bliv ringet op af os inden for 20 minutter.

  Har du tid til at gøre i dag? Det har vi.

   Ved at udfylde formularen accepterer du Betingelser og Privatlivspolitik